Luovu ennakkoluuluistasi joulupaitaa kohtaan!

Näyttävät ja humoristiset joulupaidat eivät ole kovin yleinen perinne Suomessa ja monet saattavat kokea jopa tietynlaisia ennakkoluuloja niitä kohtaan. Sen sijaan esimerkiksi Briteissä ja USA:ssa on vahvat joulupaitaperinteet, joihin kannattaa tutustua ennakkoluulottomasti. Hauska joulupaita tuo nimittäin pimeään vuodenaikaan kaivattua huumoria ja nostaa hymyn huulille. Lisäksi se lämmittää ja luo mukavan kotoisan tunnelman. Hauska joulupaita on myös hauska lahjaidea. Ehkäpä viimeistään nyt onkin sinun aikasi luoda itsellesi ja perheellesi omat joulupaitaperinteet, joita on hauska muistella vanhana kiikkustuolissa lämpimässä neuleessa.

Mistä hauska joulupaita?

Hullun hauska joulupaita löytyy Partykingilta. Itse asiassa kyseisestä verkkokaupasta löytyy jopa oma joulupaidoille omistettu osasto, josta löytyy hauskoja joulupaitoja LED-valoilla ja ilman. Esimerkiksi punainen Make it Rein Led -joulupaita on hauska ja näyttävä valinta. Tässä paidassa et jää huomaamatta! Samanlaista paitaa on saatavana myös vihreänä. Jos haluat joulupaitaasi hauskan lumiukon, tutustu vihreään I’m Sexy and I Snow It -joulupaitaan, jossa on hauskan tekstin ja lumiukon lisäksi myös LED-valot. Piparkakkumaa-joulupaita on kiva valinta, jos haluat juhlia ilman LED-valoja mutta haluat kuitenkin paidan, joka herättää keskustelua. Tässä paidassa kurkistat suuren piparkakkutalon uumenista ja olet syötävän suloinen. Perinteisen joulupaidan sijaan Partykingiltä voi hankkia myös joululiivejä.

Joulupaita lahjaksi

Joulupaidan voi hyvin antaa myös lahjaksi ja sen sisään voi jopa kääriä toisenkin lahjan. Jos haluat ilahduttaa rakastasi, voit jopa hankkia teille molemmille samanlaiset Joululahja-joulupaidat, joihin pukeutumalla olette toinen toistenne lahjoja. Näissä paidoissa on tummanpunaisella pohjalla pieniä valkoisia pilkkuja sekä näyttävä vihreä lahjanaru ja pakettikortti. Tässä onkin yksi hauskimmista lahjaideoista pitkään aikaan!

Joulupaita, jossa lahjansaajan mielenkiinnon kohde tulee esiin näyttävästi, on erityisen hyvä valinta. Jos lahjansaaja on kiinnostunut vaikkapa dinosauruksista, tutustu Dinosaurukset LED -joulupaitaan. Tällainen lahja kertoo lahjansaajalle, että olet lahjaa ostaessasi ajatellut juuri häntä!

Löydät Partykingiltä söpöt joulupaidat lahjaksi myös lapsille. Esimerkiksi Söpö Poro -joulupaita on hauska valinta, samoin Petteri Lumessa -joulupaita. Lasten Tonttu-joulupaidassa lapsi pääsee itse tontun rooliin, sillä paidassa on vain tontun vartalo ja kun lapsi vetää paidan päälleen, antaa hän samalla tontulle omat kasvonsa.

Kuinka paljon joulupaita maksaa?

Edullisimpia joulupaitoja myytiin Partykingillä 10 sentillä. Nämä paidat myytiin kuitenkin loppuun. Tällä hetkellä edullisin Uuden vuoden paita maksaa Partykingillä noin 30 euroa ja edullisin lasten joulupaita noin 40 euroa. Myös edullisin aikuisten joulupaita maksaa Partykingillä noin 40 euroa. Samaan hintaan löytyy Partykingiltä aikuisten joululiivi. Kalleimmat Partykingin joulupaidat maksavat noin 60 euroa. Paristot joulupaitaan löytyvät Partykingiltä noin kolmella eurolla.