Valitse makuuhuoneen tapetti ennakkoluulottomasti

Kaipaako makuuhuoneesi kunnon kasvojenkohotusta? Tapetit ovat oivallinen keino tuoda kotiin aivan uudenlaista ilmettä, mutta mitäpä jos lähtisitkin tällä kertaa sisustusprojektiin mahdollisimman ennakkoluulottomalla otteella ja antaisit erilaisille makuuhuoneen tapettivaihtoehdoille mahdollisuuden? Entäpä jos leikittelisit erilaisilla tapettityyleillä omista ennakkoluuloistasi luopuen ja kokeilisit sellaisiakin värejä ja kuoseja, jotka eivät aluksi tunnu aivan omilta vaihtoehdoilta? Tällainen ennakkoluuloton leikittely ja kokeilu saattaa tuoda aivan uudenlaista inspiraatiota makuuhuoneen sisustamiseen ja lopputulos saattaakin olla jotakin aivan muuta, mitä ehkä ensiksi ajattelit. Tästä huolimatta lopputulos voi olla aivan erityisen mahtava!

Heitä ennakkoluulot romukoppaan Kotitapetilla

Ennakkoluulot on yllättävän helppo heittää romukoppaan Kotitapetti-nimisessä verkkokaupassa, sillä verkkokaupan valikoimat ovat erittäin laajat ja kattavat, mutta samalla myös poikkeuksellisen upeat ja uniikit. Upea makuuhuoneen tapetti löytyy valikoimista helposti, kunhan vain uskaltaudut selaamaan erilaisia vaihtoehtoja verkkokaupan näppärien hakutyökalujen avulla.

Voit selata erilaisia tapettivaihtoehtoja esimerkiksi niiden kuvion, tyylin tai värin perusteella. Heittäydy rohkeasti kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja, kuten kukka- tai hedelmäaiheisia tapetteja, Art Deco -tyyliä tai vaikkapa perinteisiä englantilaisia tapetteja. Kokeile myös sellaisia värejä, joita kotoasi ei ehkä vielä löydy.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että eri värien on todettu vaikuttavan ihmiseen eri tavoin. Tästä syystä esimerkiksi rauhoittava vihreä väri sopii makuuhuoneeseen yleensä reipasta ja energisoivaa keltaista väriä paremmin. Tästä huolimatta pieni määrä keltaista voisi kenties tuoda makuuhuoneeseen mukavaa pientä piristystä häiritsemättä liikaa rauhoittumista ja unta. Kannattaakin miettiä Kotitapetin laajojen valikoimien äärellä, kuinka suuren määrän keltaista sinä siedät makuuhuoneessa vai onko makuuhuone sinulle sellainen huone, joka ei kaipaa sitä pisaraakaan. Kotitapetin valikoimat ovat onneksi niin laajat ja monipuoliset, että sieltä löytyy hyvin monenlaiseen makuun sopivia vaihtoehtoja!